SEITOKAI: Know Your Staff #2

Everything else, off-topic. Share your thoughts on sports, news, politics, school, gardening, stamp collecting, etc...
User avatar
Chocola
Hikarin's Kitty
Hikarin's Kitty
Posts: 7461
Joined: Tue Feb 17, 2009 3:31 am
Badges:
Worships: Kousaka Reina
Melon Pan: 50
Wish: Hikachu to not hate me

SEITOKAI: Know Your Staff #2

Post by Chocola » Mon Jun 22, 2015 9:42 am

Seitokai Community Event #11

Sponsored by: a still unconscious Katsura Hinagiku

How much do you know about Kholdy? Take this quiz and you will find out! All choices are in alphabetical order. Please put comments in spoilers.

You will get lolis for participating. For a challenge, you should try not looking at my MAL.

Know Your Staff #1
1. What is Kholdy's favorite anime from 2011-2014?
a) Cardcaptor Sakura
b) Clannad
c) Gakuen Utopia Manabi Straight!
d) Kimi ga Nozomu Eien
e) K-On!

2. Who is Kholdy's favorite anime character from 2013-2014?
a) Furukawa Nagisa
b) Katsura Hinagiku
c) Kinomoto Sakura
d) Miniwa Tsumiki
e) Yui-nyan

3. What is Kholdy's favorite seiyuu?
a) Horie Yui
b) Kanemoto Hisako
c) Kugimiya Rie
d) Orikasa Fumiko
e) Taketatsu Ayana

4. What genre of music does Kholdy listen to the most?
a) Anime
b) Classical
c) Pop
d) Rock
e) Hip-Hop R&B

5. What song has Kholdy listened to most often since 2013?
a) Don't Close Your Eyes (Keith Whitley)
b) Hajimari no Sora (+Plus)
c) Little Numbers (Boy)
d) Wish You Were Here (Avril Lavigne)
e) Young, Wild & Free (Snoop Dogg, Wiz Khalifa)

6. Which artist does Kholdy have the most songs of?
a) Avril Lavigne
b) AKB48
c) The Beatles
d) Cascada
e) Horie Yui

7. What is Kholdy's favorite anime song?
a) Kara Kara Futte Kita Otome @ Laputa
b) Kaze ni Naru @ The Cat Returns
c) Tenshi ni Fureta yo! @ K-On!!
d) U&I @ K-On!!
e) Yakusoku ~eternal promise~ @ Love Hina

8. What game does Kholdy have the most hours in?
a) Dota 2
b) Final Fantasy XIV
c) League of Legends
d) Dragon Nest
e) Team Fortress 2

9. What contributed most to Kholdy making PVs?
a) a starry sky in astronomy class
b) curiosity and challenge of video editing
c) ISML needed someone to do it
d) wanting to do a project out of anime
e) watching other AMVs and wanting to try it

10. What is Kholdy's Bachelor's Degree in?
a) Applied Mathematics
b) Computer Science
c) Mathematics
d) Mathematics Education
e) Physiology
answers, only open after you post your guessesShow
1. What is Kholdy's favorite anime from 2011-2014?
a) Cardcaptor Sakura
b) Clannad
c) Gakuen Utopia Manabi Straight
d) Kimi ga Nozomu Eien
e) K-On!

All 5 anime are highly rated, but Clannad is the one that is the greatest masterpiece. Sometimes I wonder if I'm more impressed at the adaptation than the actual material. Season 1 was especially amazing, how KyoAni managed to combine different VN routes into something that has flow and sense.

2. Who is Kholdy's favorite anime character from 2012-2014?
a) Furukawa Nagisa
b) Katsura Hinagiku
c) Kinomoto Sakura
d) Miniwa Tsumiki
e) Yui-nyan

If you get this wrong I am disappoint. This is the freebie. And it is cat.

3. What is Kholdy's favorite seiyuu?
a) Horie Yui
b) Kanemoto Hisako
c) Kugimiya Rie
d) Orikasa Fumiko
e) Taketatsu Ayana

The very best.

4. What genre of music does Kholdy listen to the most?
a) Anime
b) Classical
c) Pop
d) Rock
e) Hip-Hop R&B

Anime: 347, Pop: 400, Rock: 393, Rap: 220, Classical: Priceless

5. What song has Kholdy listened to most often since 2013?
a) Don't Close Your Eyes (Keith Whitley)
b) Hajimari no Sora (+Plus)
c) Little Numbers (Boy)
d) Wish You Were Here (Avril Lavigne)
e) Young, Wild & Free (Snoop Dogg, Wiz Khalifa)

Play Count: 55, 42, 41, 39, 39

6. Which artist does Kholdy have the most songs of?
a) Avril Lavigne
b) AKB48
c) The Beatles
d) Cascada
e) Horie Yui

Song Count: 18, 39, 23, 24, 22. AKB48 has the best songs with good variety too.

7. What is Kholdy's favorite anime song?
a) Kara Kara Futte Kita Otome @ Laputa
b) Kaze ni Naru @ The Cat Returns
c) Tenshi ni Fureta yo! @ K-On!!
d) U&I @ K-On!!
e) Yakusoku ~eternal promise~ @ Love Hina

The lyrics are incredible and it's Hocchan.

8. What game does Kholdy have the most hours in?
a) Dota 2
b) Final Fantasy XIV
c) League of Legends
d) Dragon Nest
e) Team Fortress 2

BibleThump

9. What contributed most to Kholdy making PVs?
a) a starry sky in astronomy class
b) curiosity and challenge of video editing
c) ISML needed someone to do it
d) wanting to do a project out of anime
e) watching other AMVs and wanting to try it

It is a combination of all these factors, but somehow the beauty of this event stirred up my artistic side. As many people know, the next answer would be (e) thanks to Paper Image.

10. What is Kholdy's Bachelor's Degree in?
a) Applied Mathematics
b) Computer Science
c) Mathematics
d) Mathematics Education
e) Physiology

There is no BS in Applied Math at my university. Bitch.
ImageImageImage
ImageImageImage
MAL Ratings, ISML Discord, Saimoe Blog, Saimoe Wiki
A tall, towering wall looms in front of me. Beyond that is something that I could never to see on my own.
And that is...the view from the top.
User avatar
maglor
~Fukou da~
~Fukou da~
Posts: 8954
Joined: Thu Feb 26, 2009 8:57 pm
Badges:
ImageImage
Worships: Abriel Nei Debrusc Borl Paryun Lafiel
Melon Pan: 75
2020 Female Favorite: Holo
2020 Male Favorite: Natsume Takashi
2019 Female Favorite: Akemi Homura
2019 Male Favorite: Arima Kōsei
2018 Female Favorite: Chtholly Nota Seniorious
2018 Male Favorite: Yang Wenli
Wish: More people being open to alternatives and compromises.

Re: SEITOKAI: Know Your Staff #2

Post by maglor » Mon Jun 22, 2015 9:58 am

I know nothingShow
1. b
2. d
3. e
4. c
5. c
6. b
7. a
8. a
9. c
10. c
Image
User avatar
smartboyhw
[Future Overlord]
[Future Overlord]
Posts: 3260
Joined: Fri May 16, 2014 2:18 pm
Badges:
ImageImage
Worships: Isshiki Iroha
Melon Pan: 0
2018 Female Favorite: Isshiki Iroha
2018 Male Favorite: Killua Zoldyck
Wish: Shichimiya Satone, Aoyama Nanami and Nakano Azusa to win an ISML prize, Inaba Himeko to win BGC and live in Sakura-sō
Location: Hong Kong, China

Re: SEITOKAI: Know Your Staff #2

Post by smartboyhw » Mon Jun 22, 2015 10:04 am

Better know nothingShow
1. b) CLANNAD
2. d) Miniwa Tsumiki
3. e) Taketatsu Ayana
4. b) Classical
5. c) Little Numbers (Boy)
6. a) Avril Lavigne
7. a) Kara Kara Futte Kita Otome @ Laputa
8. a) Dota 2
9. c) ISML needed someone to do it
10. a) Applied Mathematics
ImageImage

Let me teach you something: We humans... Even for 10 minutes... We cannot even wait that long! - Nakamura Yuri, Angel Beats!
User avatar
RailWarrior
Space cowboy
Space cowboy
Posts: 2975
Joined: Fri Jul 18, 2014 1:44 pm
Badges:
ImageImage
Melon Pan: 307
2018 Female Favorite: Nishimiya Shōko
2018 Male Favorite: Todoroki Shōto

Re: SEITOKAI: Know Your Staff #2

Post by RailWarrior » Mon Jun 22, 2015 10:06 am

SpoilerShow
1. b
2. d
3. a
4. c
5. d
6. b
7. e
8. a
9. c
10. a
User avatar
Just
[Kiwi's Melon]
[Kiwi's Melon]
Posts: 3664
Joined: Wed Apr 10, 2013 11:40 am
Badges:
ImageImageImageImage
Melon Pan: 0
Wish: May children never suffer.
Location: Hong Kong

Re: SEITOKAI: Know Your Staff #2

Post by Just » Mon Jun 22, 2015 10:08 am

SpoilerShow
b
d
e
b
d
a
e
c
c
a
Image
SpoilerShow
Image
Image Image Image Image Image Image
User avatar
Reverend
~Planetarian~
~Planetarian~
Posts: 4163
Joined: Sat Aug 16, 2014 8:26 pm
Badges:
ImageImage
Worships: Sofia Jalapeno Viviage
Melon Pan: 4
Wish: To die... ASAP.

Re: SEITOKAI: Know Your Staff #2

Post by Reverend » Mon Jun 22, 2015 10:38 am

I don''t even know you so I'm just here for the lolliShow
1) B
2) A (because Tsumiki is your all time :P)
3) B
4) E
5) D
6) B
7) C
8) C
9) C
10) A
Giving his love for life, and died dreaming about her in the end. A real happy man, right? ~
User avatar
BugH
[Komoe's Apprentice]
[Komoe's Apprentice]
Posts: 3178
Joined: Wed May 07, 2014 8:28 am
Badges:
ImageImage
Worships: Mental Out
Melon Pan: 13
Wish: Unlimited Paper Works
Location: Tokiwadai Dormitory
Contact:

Re: SEITOKAI: Know Your Staff #2

Post by BugH » Mon Jun 22, 2015 10:49 am

I hope i know nothingShow
1. b
2. b
3. a
4. d
5. d
6. b
7. c
8. a
9. b
10. d
Image>Thanks to my secret santa<
User avatar
exec
~Senior Member~
~Senior Member~
Posts: 1744
Joined: Mon May 11, 2009 5:15 pm
Badges:
Melon Pan: 15
2020 Female Favorite: Aisaka Taiga
2020 Male Favorite: Agatsuma Zen'itsu
2019 Female Favorite: Kanna Kamui
2019 Male Favorite: Shiota Nagisa
2018 Female Favorite: Holo
2018 Male Favorite: Astolfo
Contact:

Re: SEITOKAI: Know Your Staff #2

Post by exec » Mon Jun 22, 2015 11:15 am

Lets pretend I know somethingShow
1. What is Kholdy's favorite anime from 2011-2014?
b) Clannad

2. Who is Kholdy's favorite anime character from 2013-2014?
e) Yui-nyan

3. What is Kholdy's favorite seiyuu?
a) Horie Yui

4. What genre of music does Kholdy listen to the most?
a) Anime

5. What song has Kholdy listened to most often since 2013?
b) Hajimari no Sora (+Plus)

6. Which artist does Kholdy have the most songs of?
e) Horie Yui

7. What is Kholdy's favorite anime song?
e) Yakusoku ~eternal promise~ @ Love Hina

8. What game does Kholdy have the most hours in?
a) Dota 2

9. What contributed most to Kholdy making PVs?
e) watching other AMVs and wanting to try it

10. What is Kholdy's Bachelor's Degree in?
a) Applied Mathematics
Image
User avatar
Homura
[Apprentice Magician]
[Apprentice Magician]
Posts: 3121
Joined: Wed Sep 25, 2013 3:25 am
Badges:
Melon Pan: 55
2020 Female Favorite: Shiina Mashiro
2020 Male Favorite: Lelouch Lamperouge
2019 Female Favorite: Makise Kurisu
2019 Male Favorite: Levi
2018 Female Favorite: Makise Kurisu
2018 Male Favorite: Yukihira Sōma
Location: China

Re: SEITOKAI: Know Your Staff #2

Post by Homura » Mon Jun 22, 2015 11:45 am

# 8-10Show
8. a
9. e
10. e (he said it once in a long paragraph, I think)
Image
User avatar
Kiwigiwi
[Apteryx mantelli]
[Apteryx mantelli]
Posts: 3406
Joined: Tue Nov 05, 2013 3:21 pm
Badges:
ImageImageImageImage
Worships: Death
Melon Pan: 81
Wish: hehehe......poggers....

Re: SEITOKAI: Know Your Staff #2

Post by Kiwigiwi » Mon Jun 22, 2015 2:59 pm

Totally random guessesShow
B
B
E
C
D
D
C
C
E
E
B

♡ Secret Santa Daisuki ♡
SecretsShow
Image
Image
Image
Image
♫ Much love to my secret santa of 2016 ♥
hinakatbklyn
Incubator
Incubator
Posts: 3720
Joined: Mon Nov 09, 2009 5:07 pm
Melon Pan: 55

Re: SEITOKAI: Know Your Staff #2

Post by hinakatbklyn » Mon Jun 22, 2015 4:09 pm

GuessingShow
(1) E: K-ON
(2) D: Miniwa Tsumiki
(3) A: Horie Yui
(4) A: Anime
(5) B: Hajimari no Sora (+Plus)
(6) C: The Beatles
(7) A: Kara Kara Futte Kita Otome @ Laputa
(8) D: Dragons Nest
(9) E: watching other AMVs and wanting to try it
(10) B: Computer Science
User avatar
houreki
~Lurking Terror~
~Lurking Terror~
Posts: 2556
Joined: Sun Mar 09, 2014 7:16 pm
Badges:
ImageImageImage
Melon Pan: 18
2020 Female Favorite: Emilia
2020 Male Favorite: Okazaki Tomoya
2019 Female Favorite: Nishimiya Shōko
2019 Male Favorite: Bakugō Katsuki
2018 Female Favorite: Nishimiya Shōko
2018 Male Favorite: Bakugō Katsuki
Contact:

Re: SEITOKAI: Know Your Staff #2

Post by houreki » Mon Jun 22, 2015 4:37 pm

wild guessesShow
1. What is Kholdy's favorite anime from 2011-2014?
a) Cardcaptor Sakura
b) Clannad
c) Gakuen Utopia Manabi Straight!
d) Kimi ga Nozomu Eien
e) K-On!

2. Who is Kholdy's favorite anime character from 2013-2014?
a) Furukawa Nagisa
b) Katsura Hinagiku
c) Kinomoto Sakura
d) Miniwa Tsumiki
e) Yui-nyan

3. What is Kholdy's favorite seiyuu?
a) Horie Yui
b) Kanemoto Hisako
c) Kugimiya Rie
d) Orikasa Fumiko
e) Taketatsu Ayana

4. What genre of music does Kholdy listen to the most?
a) Anime
b) Classical
c) Pop
d) Rock
e) Hip-Hop R&B

5. What song has Kholdy listened to most often since 2013?
a) Don't Close Your Eyes (Keith Whitley)
b) Hajimari no Sora (+Plus)
c) Little Numbers (Boy)
d) Wish You Were Here (Avril Lavigne)
e) Young, Wild & Free (Snoop Dogg, Wiz Khalifa)

6. Which artist does Kholdy have the most songs of?
a) Avril Lavigne
b) AKB48
c) The Beatles
d) Cascada
e) Horie Yui

7. What is Kholdy's favorite anime song?
a) Kara Kara Futte Kita Otome @ Laputa
b) Kaze ni Naru @ The Cat Returns
c) Tenshi ni Fureta yo! @ K-On!!
d) U&I @ K-On!!
e) Yakusoku ~eternal promise~ @ Love Hina

8. What game does Kholdy have the most hours in?
a) Dota 2
b) Final Fantasy XIV
c) League of Legends
d) Dragon Nest
e) Team Fortress 2

9. What contributed most to Kholdy making PVs?
a) a starry sky in astronomy class
b) curiosity and challenge of video editing
c) ISML needed someone to do it
d) wanting to do a project out of anime
e) watching other AMVs and wanting to try it

10. What is Kholdy's Bachelor's Degree in?
a) Applied Mathematics
b) Computer Science
c) Mathematics
d) Mathematics Education
e) Physiology
ImageImage
SpoilerShow
Image ImageImage Thanks for all the awesome sigs :>
User avatar
DarknessHid
Wise wolf
Wise wolf
Posts: 1609
Joined: Sat Apr 23, 2011 2:13 am
Badges:
ImageImage
Worships: xtina
Melon Pan: 50
Wish: christina aguilera to go on tour
Location: Faerieland

Re: SEITOKAI: Know Your Staff #2

Post by DarknessHid » Mon Jun 22, 2015 5:13 pm

im gonna fail sorry kholdyShow
1. b
2. d
3. c
4. e
5. d (omg avril lavigne ♡)
6. d (cascada!!!!!!!i feel like im voting for my own preferences now oops)
7. a
8. a
9. c
10. a
Image
thank you santa
User avatar
Chocola
Hikarin's Kitty
Hikarin's Kitty
Posts: 7461
Joined: Tue Feb 17, 2009 3:31 am
Badges:
Worships: Kousaka Reina
Melon Pan: 50
Wish: Hikachu to not hate me

Re: SEITOKAI: Know Your Staff #2

Post by Chocola » Mon Jun 22, 2015 5:55 pm

Answers are posted! Thanks everyone for playing. maglor loves you all.
ImageImageImage
ImageImageImage
MAL Ratings, ISML Discord, Saimoe Blog, Saimoe Wiki
A tall, towering wall looms in front of me. Beyond that is something that I could never to see on my own.
And that is...the view from the top.
User avatar
kanohistorm
Electromaster
Electromaster
Posts: 6407
Joined: Wed Dec 28, 2011 9:34 pm
Worships: Erika Sendou
Melon Pan: 181
Wish: a kookie?
Location: Sakurasou

Re: SEITOKAI: Know Your Staff #2

Post by kanohistorm » Mon Jun 22, 2015 6:06 pm

SpoilerShow
1. What is Kholdy's favorite anime from 2011-2014?
a) Cardcaptor Sakura
b) Clannad
c) Gakuen Utopia Manabi Straight!
d) Kimi ga Nozomu Eien
e) K-On!

2. Who is Kholdy's favorite anime character from 2013-2014?
a) Furukawa Nagisa
b) Katsura Hinagiku
c) Kinomoto Sakura
d) Miniwa Tsumiki
e) Yui-nyan

3. What is Kholdy's favorite seiyuu?
a) Horie Yui
b) Kanemoto Hisako
c) Kugimiya Rie
d) Orikasa Fumiko
e) Taketatsu Ayana

4. What genre of music does Kholdy listen to the most?
a) Anime
b) Classical
c) Pop
d) Rock
e) Hip-Hop R&B

5. What song has Kholdy listened to most often since 2013?
a) Don't Close Your Eyes (Keith Whitley)
b) Hajimari no Sora (+Plus)
c) Little Numbers (Boy)
d) Wish You Were Here (Avril Lavigne)
e) Young, Wild & Free (Snoop Dogg, Wiz Khalifa)

6. Which artist does Kholdy have the most songs of?
a) Avril Lavigne
b) AKB48
c) The Beatles
d) Cascada
e) Horie Yui

7. What is Kholdy's favorite anime song?
a) Kara Kara Futte Kita Otome @ Laputa
b) Kaze ni Naru @ The Cat Returns
c) Tenshi ni Fureta yo! @ K-On!!
d) U&I @ K-On!!
e) Yakusoku ~eternal promise~ @ Love Hina

8. What game does Kholdy have the most hours in?
a) Dota 2
b) Final Fantasy XIV
c) League of Legends
d) Dragon Nest
e) Team Fortress 2

9. What contributed most to Kholdy making PVs?
a) a starry sky in astronomy class
b) curiosity and challenge of video editing
c) ISML needed someone to do it
d) wanting to do a project out of anime
e) watching other AMVs and wanting to try it

10. What is Kholdy's Bachelor's Degree in?
a) Applied Mathematics
b) Computer Science
c) Mathematics
d) Mathematics Education
e) Physiology
Image
spoiler alert :3
User avatar
Hikari-chan
Kholdy's Master
Kholdy's Master
Posts: 1185
Joined: Sun Feb 22, 2009 2:03 am
Badges:
ImageImageImageImageImage
Worships: rider ♥ sinon ♥
Melon Pan: 110
2019 Female Favorite: Sakurajima Mai
2019 Male Favorite: Kageyama Shigeo
2018 Female Favorite: Asada Shino
2018 Male Favorite: Levi
Wish: being able to make everyone around me happier in some way
Location: Gummyland
Contact:

Re: SEITOKAI: Know Your Staff #2

Post by Hikari-chan » Mon Jun 22, 2015 6:19 pm

YO I GOT THIS
SpoilerShow
1) b: clannad
2) d: tsumiki-nyan
3) a: horie yui
4) c: pop (ez cuz you love usher)
5) d: wish you were here (???)
6) b: akbbbbb
7) e: yakusoku (cuz horie yui???)
8) a: dota 2 (u nerd)
9) c: you video slave
10) c: cuz you're a god
did i win yet

thank you so much to my wonderful santa! <3
mal | twitter
User avatar
Grish
[Erithacus rubecula]
[Erithacus rubecula]
Posts: 2139
Joined: Sun Jan 01, 2012 8:38 pm
Badges:
ImageImageImageImage
Worships: birds
Melon Pan: 101
2020 Female Favorite: Nagato Yuki
2020 Male Favorite: Kageyama Shigeo
2019 Female Favorite: Uraraka Ochako
2019 Male Favorite: Edward Elric
2018 Female Favorite: Nagato Yuki
2018 Male Favorite: Killua Zoldyck
Location: Wisconsin, USA

Re: SEITOKAI: Know Your Staff #2

Post by Grish » Mon Jun 22, 2015 7:26 pm

I don't even knowShow
1. What is Kholdy's favorite anime from 2011-2014?
b) Clannad

2. Who is Kholdy's favorite anime character from 2013-2014?
d) Miniwa Tsumiki

3. What is Kholdy's favorite seiyuu?
e) Taketatsu Ayana

4. What genre of music does Kholdy listen to the most?
c) Pop

5. What song has Kholdy listened to most often since 2013?
c) Little Numbers (Boy)

6. Which artist does Kholdy have the most songs of?
a) Avril Lavigne

7. What is Kholdy's favorite anime song?
c) Tenshi ni Fureta yo! @ K-On!!

8. What game does Kholdy have the most hours in?
c) League of Legends

9. What contributed most to Kholdy making PVs?
b) curiosity and challenge of video editing

10. What is Kholdy's Bachelor's Degree in?
d) Mathematics Education
Image
MALTumblr
User avatar
Crisu
Wan Wan Wan
Wan Wan Wan
Posts: 2010
Joined: Tue Feb 17, 2009 3:09 am
Badges:
ImageImage
Worships: Kinomoto Sakura
Melon Pan: 50
Wish: Fluency in Japanese
Location: USA
Contact:

Re: SEITOKAI: Know Your Staff #2

Post by Crisu » Mon Jun 22, 2015 7:30 pm

SpoilerShow
1. B
2. D
3. A
4. B
5. E
6. E
7. E
8. A
9. B
10. A
Image
ImageImage
Image
Signature by Hikari-chan
User avatar
Shmion84
Moon princess
Moon princess
Posts: 3383
Joined: Mon Apr 02, 2012 6:33 pm
Badges:
ImageImage
Melon Pan: 95
Wish: ISML still exists next year
Location: Central Europe

Re: SEITOKAI: Know Your Staff #2

Post by Shmion84 » Mon Jun 22, 2015 8:35 pm

Just for funShow
1e
2d
3e
4c
5b
6b
7c
8a
9e
10c
Image
User avatar
BugH
[Komoe's Apprentice]
[Komoe's Apprentice]
Posts: 3178
Joined: Wed May 07, 2014 8:28 am
Badges:
ImageImage
Worships: Mental Out
Melon Pan: 13
Wish: Unlimited Paper Works
Location: Tokiwadai Dormitory
Contact:

Re: SEITOKAI: Know Your Staff #2

Post by BugH » Mon Jun 22, 2015 8:39 pm

Thx god
i got 4/10
comment for no 8Show
8. What game does Kholdy have the most hours in?
a) Dota 2
1,778 hrs on record
Nice
Image>Thanks to my secret santa<
Post Reply